23 Mart 2012 Cuma

Lida yorumları

        Leyla Sancak


   Lida zayıflama hapı sayesinde yaşam şeklim düzene girdi . Fazla kilolarımı yavaş yavaş veriyorum. Herkese tavsiye ediyorum .

       Kemal Atik


   Kilo verme konusunda en doğru , en etkili ürünün Lida zayıflama hapı olduğunu düşünüyorum . Benim içinde çok güzel sonuçlar verdi.

      Yeşim Cansız


   Lida zayıflama hapını ben dün sipariş ettim bugün elime ulaştı . Sadece şuan 1 kere kullanmış olmama rağmen vücudumda fark yarattı.

     Gönül Tekin


   Bende Lida zayıflama hapı almak istiyorum ama ne kadar sürede sonuç verir merak ediyorum . Yardımcı olursanız sevinirim.

    Ahmet Taştan


   Lida zayıflama hapı benim içinde muhteşem sonuçlar verdi . Ürün gerçekten çok etkili ve kaliteli . Lida zayıflama hapı ekibine çok teşekkür ederim.

   Nazlı Akça


  Piyasada neredeyse hep sahte Lida satılıyor . İlk defa sadece bu siteden Orjinal Lida zayıflama hapı bulabildim. Teşekkürler iyi çalışmalar.

21 Mart 2012 Çarşamba

Kilo almamak için neler yapmalıyız

Asansör yerine merdiven kullanın, hızlı tempoyla yürümeye çalışın. Haftanın 4-5 Günü egzersiz yapın, pasif yerine aktif jimnastiği tercih edin.Aktif ve hareketli kişilerle birlikte olmaya özen gösterin. Hafta sonları için aktif planlar yapın. Ayakta durmaya ve yürümeye daha fazla zaman ayırın. Bir şey getirip götürmek için çocuklarınızı kullanmayın. Her Gün yarım Saat daha az TV seyredin.'

'YEMEĞE KÜÇÜK, SALATAYA BÜYÜK TABAK'
Yemek yemeyle ilgili değiştirilmesi istenen davranış biçimleri sıralanırken da az ve sık yenilmesi, öğün atlanmaması önerildi. Acıkma duygusunun bastırılması için salatalık, domates, Marul gibi düşük kalorili yiyeceklerin tercih edilmesi, her gün sebze ve meyve yemeye dikkat edilmesi, yemekler için küçük, yağsız salatalar için ise büyük tabak kullanılması da öneriler arasında yer aldı. Öğünlerde gazete-kitap okuma, TV seyretme gibi aktivitelerin yapılmaması gerektiği belirtilen kitapta, bol Su içilmesi, açık büfelerden kaçınılması istendi, 'Mutfağa fazla zaman ayırmayın, işiniz bitince oradan çıkın' tavsiyesinde bulunuldu.

Özellikle kadınları ilgilendiren alışverişle ilgili önerilerinde ise 'Çarşıya, yemekten sonra, tok karnına çıkın, alışveriş listenizden fazlasını almayın, hazır yiyecekleri satın almayın, yanınızda fazla para bulundurmayın, yeme isteği uyandıran TV programları ve Reklamları izlemeyin' denildi. Ayrıca etli-kıymalı yemeklere yağ konulmaması, kızartma-kavurma ve sostan kaçınılması ve evde tatlı yapılmaması önerileri de şişmanlamayı önleyici davranış değişiklikleri olarak sıralandı. Bunlara ek olarak Lida zayıflama hapı kullanmanız sizin en kısa sürede kilo vermenizi sağlayacaktır . Lida zayıflama hapı metabolizma sisteminizi hızlandırarak size en verimli şekilde kilo verme imkanı sunar . Oturduğunuz yerden kilo vermek sizin için en basit hale geldi. Sizde kilo vermek istiyorsanız ve bu amaçta kararlıysanız ; Lida zayıflama hapı kesinlikle tavsiyemizdir

4 Mart 2012 Pazar

Fazla kilolarınızdan kurtulun !

        Fazla kilolar bir takım fiziksel bozukluklara yol açsa da bir çok sağlık sorununu da beraberinde getirir. Herkesin bildiği gibi her şeyin fazlası zararlıdır . Bu neden fazla kilolar şimdi için bir sorun teşkil etmese de ileride ciddi sağlık sorunlarına ön verecektir . Dengeli beslenmek insan vücudu için en önemli unsurdur , kilo vermek kesinlik yeme-içmeyi azaltmak değildir. Kilo vermek isteyen bir kişi öncelikle kararlı olmalı bunun sadece fiziksel olarak değil sağlığı içinde önemli olduğunu bilmelidir ve psikolojisini bu yönde hazırlamalıdır.

       Fazla kiloların taşıdığı risklerden bazıları ;


  • Ameliyatlarda riskin artması
  • Doğumların zorluğu ve iri bebek doğurma
  • Kalp ve damar tıkanıkları
  • Kas , eklem hastalıkları 
  • Önüne geçilmezse obezite
  Bunların önüne geçmek sizin elinizde ama  " Ben bir diyet programına bağlı kalamıyorum hep yarısında bozuyorum " diyorsanız size mükemmel bir çözüm yolu sunuyoruz . Orjinal Lida ürünü sizin başaramadığınız metabolizma sistemini değiştirmeye yardımcı olacaktır hiç bir sorun yaratmaz %100 doğal ve organiktir. Sarkma , selülit gibi sorunları beraberinde getirmez doku sıklaştırma özelliğine sahiptir.  Geç kalmadan bize ulaşın her geçen zaman sizin için sorun haline gelebilir.