4 Aralık 2013 Çarşamba

Sağlıklı Diyet İle Beslenme

Sağlıklı Diyet İle Beslenme
Sağlıklı Diyet İle Beslenme
Sağlıklı bir diyette  diyetinizin uzun vadeli olmasını istiyorsanız yaptığınız diyeti bırakmamalısınız.Bu şekilde sağlıklı bir yaşam sürdürmüş ve iyi beslenmiş olursunuz.Sağlıklı besinlerle beslenmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.
Sağlıklı bir diyet kutu hayatınızı olabilir. Bu göz ardı etmeyin. Bir değişiklik yapın.
Bu, sağlıklı bir diyet dayalı bir hayata başlamak için kötü alışkanlıklarını değiştirmek ve yaşam kalitesini artırmak asla geç değildir.
Sağlıklı bir yaşam için bir reçete, tercihen bitkisel kökenli meyve, tahıl, sebze ve protein dayalı bir diyet içermelidir. Basit bir diyet yeterli değildir. Bu egzersiz bir saat 30 dakika ila bir gün ve sıvının en az iki litre tamamlanmalıdır. Ayrıca aile desteği, arkadaş ve bizi hasta kılan anlayış ve ne değildir çok önemlidir.
Sağlıklı bir diyetin kısa vadeli faydalar kendinizi enerji, entelektüel kapasite ve güveni artırmak için vardır. Uzun vadede ciddi hastalıklar, sağlık ve yaşam kalitesi artırmak ve doğal performanslar bile büyüme riskini azaltır ve gıda daha az harcamak mümkün olacak. Sağlıklı bir diyet yanı sıra yaşam tarzı değişikliği anlamına gelir. Arkasında, fast-food güzellikler unutun kenara bu kek bırakın ve daha doğal işlenmemiş gıdalar odaklanmak TV yeme cips önünde o uzun saatler bırakın. Sağlıklı bir diyet, yaş, cinsiyet ve günlük faaliyetlerin yoğunluğu ve sebze ve meyvelerin önemli bir miktarına bağlı olarak, karbonhidrat ve kalori içerir.
diğerleri tamamen bu kategoriyi ortadan Bazı diyetler, karbonhidratlar vücudun mahrum için tasarlanmış değildir. Salt koroner kalp hastalığı riskini artırır ve sağlık için yararlı bir bileşendir? Alkol meme kanseri riskini artırır, ama şarap yerine bir bardak bir gün sizin arter ve kalp için harikalar yapabilirsiniz?
beslenme tavsiye ve son moda diyetler arasında Çelişkiler artık neye inanacağımı yeterince çoktur.
Gerçek şu ki, bir, beslenme, diyet ya da kilo kaybı ile ilgili çalışmaların sonuçları, bazen bilim adamları zaten, bazen şaşırtıcı büküm eski beslenme alışkanlıkları bildiklerini onaylar.
yarım vazgeçmek değil, kas kaybına yol açabilecek çok sıkı bir rejim takip etmek değil, tercih olduğunu ve dehidratasyon. Düzenleri orta ve sürekli kilo kaybına yardımcı olmak tercih edilir. } Dikkate köklü değişiklikler minör daha ayı daha zor olduğu gerçeğini almak. Bunun yerine tamamen diyet değişen, sadece porsiyon boyutunu azaltmak için ilk deneyin ve diyet (bir hafta) içinde suyu dahil etmek değil, bir yemek yemekleri azaltmak (örneğin, başlayanlar vermek) ya da sette sadece bir kez hizmet vermektedir . Bir kaç hafta boyunca tutmak için yönetmek, bu sağlıklı bir yaşam tarzına geçmek kolaydır.
        

Yağ kiloluk 8.000 kalori olduğunu unutmayın! Bunları kaldırmak için zaman alır. Hep rejiminin sonunda bakım aşamasında uymak ve onu acımasızca kesintiye değil.
Bazı ipuçları kolaylıkla takip edebilirsiniz:
- okul veya ofis ışık ve sağlıklı gıda getirin:. havuç, salata, taze veya kurutulmuş meyve, tam tahıllar ve protein barları
- lif açısından zengin, sağlıklı (besinler pişirme sırasında gıda senin bölümlerini azaltın, vitaminler, mineraller, kompleks karbonhidrat, protein ve yağ ücretsiz). Kez Cook ve 2 kez yemek. Kaçak pişmiş gıda vücut için genelde kötüdür. Fast food sandviç, hamburger, patates kızartması veya yemeklerden kaçının.
- (domuz yağı, margarin, krem, vb) BE pişirme yağı veya diğer yağ bazlı yağ kullanmaktan kaçının. Soğuk preslenmiş zeytinyağı, baharatlar ve soya sosu yerine kullanın.
-, ancak kesinlikle gerekli ise, her ne pahasına doymuş yağ önlemek.
- gıda tuz miktarını azaltın, özellikle, (ancak tamamen ortadan kalkmaz) Eğer kan basıncı ile ilgili sorunlar var. Tat, sarımsak, soğan ve fesleğen ile baharat tuz değiştirin.
Ve en önemli şey: iyi gün sağlıklı bir diyet başlatmak için bugün.

0 yorum:

Yorum Gönder