8 Haziran 2012 Cuma

Lida Sayesinde Zayıflama Yolları


insanlar için yılın hangi döneminde olduğu gibi pek çok faktöre dayalıdır ve kişiye özeldir. Aynı şekilde, ilerleme de mutlak değil görecelidir. Fransız kadınları kalorileri hesaplamadıkları gibi, kilolarını da hesaplamazlar. Çünkü çoğu lida kullanır. Lida kullananlar için kalori hesaplaması yapmak gibi bir dert söz konusu değildir. Üç aylık değişim sürecinden sonra daha ne kadar yolunuz kaldığını siz hissedeceksiniz. Yolu yarıladığınızı hissediyorsanız, değişim süreciniz başarılı olmuş demektir. Eğer yarılamadıysanız, ne kadar yol aldığınıza bakıp birkaç hafta daha devam edin. Gerçekçi olmayan hedeflerden uzak durun hepimiz manken inceliğinde olamayız. Lida yosun kapsülü bile sizi manken inceliğine ulaştıramaz. Çünkü lida yağların erimesine yardımcı olur sıkı vücut için spor yapmanız gerekir. Bu yüzden sizlere Lida kullanırken beraberinde küçük de olsa egzersizler yapmanızı öneriyoruz. Birkaç şeyden daha vazgeçmeyi deneyin: birkaç düşman daha eleyin (bir kere yaptığınız için bu defa çok daha kolay gelecektir); günde on dakika daha fazla yürüyün. Ufak değişiklikler dengenizi bulmanızda anahtar rol oynayacak.
Bu yaşam tarzını oturtabilmek için miktar yerine kalite kuralını benimsemeniz gerekiyor. İnanılmaz bir şekilde, daha fazla keyif alıp kilo vermeye devam edeceğiniz koruma aşamasına geçtiğimizde, kaliteyi hayatınıza nasıl yerleştireceğiniz üzerinde duracağız. Ama ilk önce, tanıdığım birkaç Amerikalı kadın için değişimin nasıl gerçekleştiğini görelim.
Değişimin temel kurallarından bazılarını tekrarlayalım:
Üç haftalık profilinize bakıp “düşmanları” tanımlayın ve bir şok yaratmadan azaltabildiğinizce azaltın. Acı çekmeden tamamen kesebildiklerinizi kesin. Lida satış bölümünden Lida satın alıp onu kullanmaya başlayın. Diğerlerini yavaş yavaş azaltın. Düzenli saatlerde yiyin. Dost yiyeceklerin porsiyon miktarlarını gözden geçirin ve bunları da giderek azaltın. Süpermarketten değil çarşı/pazardan alışveriş yapın. Haftada birkaç kez yiyecek alışverişi yapın (ihtiyaç duydukça alma kuralını uygulayın, asla açken alışveriş yapmayın). Yediklerinizi mevsimlere uygun olarak çeşitlendirin. Taze meyve ve sebzelerin porsiyonlarını artırın.

0 yorum:

Yorum Gönder